Glaseksperten har investeret i verdens mest alsidige og avancerede glasprinter. Det betyder, at vi nu kan printe stort set ALT på glas til både indendørs og udendørs brug. Logoer, flotte farver, enkle eller indviklede mønstre, slogans, fotos, etc. – i uovertruffen kvalitet. Glaseksperten er på Pinterest – her kan du få masser af inspiration til dit næste glasprint projekt!

Download Glasekspertens glasprint brochure her


Glas med digitalt keramisk print i topkvalitet
Glasekspertens digitale keramiske print ligger lysår foran traditionelle glasprint metoder. Når det gælder muligheder, og når det gælder kvalitet. Med vores nye glasprinter kombineres digitalt prints bredtfavnende muligheder med den keramiske blæks holdbarhed. Slutresultatet er et stykke praktisk glaskunst af forbløffende kvalitet.

Glasprint med keramisk blæk
Glasprint med keramisk blæk ændrer gadebilledet og har lagt en ny dimension til design og arkitektur med glas. Med keramisk blæk er det muligt at printe på glas i flere farver og at producere billeder og farver i realistisk gengivelse på glas. Det keramiske blæk, der benyttes i glasprinteren, er specialudviklet til formålet. Når glasset hærdes, indgår blækket i forbindelse med glasset, og der skabes et ekstremt holdbart glas. Det printede glas kan modstå uv-stråling, vind, vejr og temperaturudsving uden at falme, krakelere eller få ridser.

Glasprint i alle størrelser og former
Glasekspertens nye digitale keramiske glasprinter leverer glasprint fra kant til kant på glasplader op til 2400 x 4800 mm – perfekt både til store facader og til køkkenets stænkplade.
Glasekspertens moderne skæremaskiner udskærer glas med millimeterpræcision, så der kan skabes en mangfoldighed af dekorative former. Når glasprint og glasudskæring kombineres, kan kreativiteten nå nye højder inden for arkitektur og design.

Bæredygtigt glasprint

 

Med vores nye printer kan vi levere bæredygtigt glasprint til alle formål. Det keramiske blæk er fremstillet uden bly, så der ikke spredes gift i miljøet. Printet på glasset er af så høj en kvalitet, at det holder lige så længe som glasset, så der ikke kommer unødvendige omkostninger til udskiftning, og til slut kan glasset med print genbruges. Miljøvenligt og kosteffektivt!

Vil du vide mere?

 

Tekniske datablade
 Glaseksperten keramisk print på glas