Glaseksperten A/S - din professionelle samarbejdspartner inden for glas.Glaseksperten A/S er en dansk producent og leverandør af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde i Hjørring.

Virksomheden beskæftiger 230 ansatte og har snart 30 års erfaring med levering af glas, vinduer og døre til Danmark og udlandet.

Glaseksperten har to produktionsadresser i Hjørring: hovedkontor og produktion af glas på 20.000 m² samt Glaseksperten Vinduer og Døre på 10.500 m².

Glaseksperten tilbyder fleksibel og hurtig levering af vinduer og døre samt kvalitetsglas til konkurrencedygtige priser med et bredt sortiment inden for bl.a. glas til indendørs og udendørs anvendelser, herunder også løsninger inden for print, lyd, brand og personsikkerhed.


DANSK PRODUKTION.
I INTERNATIONAL KLASSE.

Hvert et glas, der forlader vores fabrikker, har været igennem vores state-of-the-art maskinpark – og endnu vigtigere – i hænderne på branchens dygtigste mennesker. Det sikrer, at du altid får dansk-produceret kvalitet i verdensklasse til dit projekt.

INNOVATION.
I ØJENHØJDE.

Vi hjælper dansk håndværk og danske byggerier med at sprænge rammerne for brugen af bæredygtige glasløsninger. Uden at sprænge budgetter. Vi giver jordforbindelse til selv de mest højt-flyvende idéer og ambitioner, så enhver løsning giver værdi i praksis, når store tanker møder hverdagens krav. 

ALT.
UNDER ÉT TAG.

Et samarbejde med en totalleverandør bringer værdi ind i dit projekt, når det fjerner kompleksitet og udvider dine muligheder. Vi har samlet alt i glas, så du får én indgang, én totalløsning og én fælles holdning til dit projekt.

FORREST.
PÅ ERFARING.

Gennem snart 30 år har vi været med til at skabe og udvikle glasbranchen. Og hver dag bruger vi vores erfaring til at kæmpe mod stilstand og vanetænkning, fordi vi tror på, at dit projekt bliver en succes, når vi sammen bruger vores viden til at tænke fremad.

 

PASSION.
PERSONLIG.
PROFESSIONEL.