Ekstern sælger - Fyn

Stilling slået op 27/02 2020

Hunter med stærkt købmandsgen

Glaseksperten har gennem en længere årrække oplevet markant vækst, og for at fortsætte denne er der behov for yderligere synlighed på det danske marked. Dette skal ske ved at styrke det eksterne fokus med endnu en ekstern sælger. Du bliver en del af en salgsorganisation på ca. 20 dedikerede kolleger, som har enten internt eller eksternt fokus. Din referenceramme bliver den kommercielt ansvarlige.

Massivt fokus på udbygning af kundeportefølje
Du får ansvar for at håndtere og salgsoptimere udvalgte kunder og segmenter i region syddanmark og overfor disse have et massivt fokus på at udbygge porteføljen. Derudover får du ansvar for opsøgende salg til nye kunder, herunder identificering af kundeemner med KAM-potentiale.

Dine primære opgaver er:

  • Administration og udvikling af såvel eksisterende som nye kunder og segmenter
  • Kalkulation og tilbudsafgivelse
  • Kundebesøg 3-4 dage om ugen
  • Sparring og vejledning med henblik på at pleje kunderelationen
  • Personligt salg til samt bearbejdning af eksisterende kunder
  • Vejledning af kunder om valg af løsninger
  • Koordinering af opgaver med internt salg
  • Projektgennemførelse og sagsbehandling af løbende ordrer
  • Rapportering og dokumentation for salget og herunder forecast
  • Mødedeltagelse i Hjørring én dag hver 14 dag

Du får en grundig introduktion, hvor du kommer ”i lære” hos Glaseksperten, så du over tid får det rette DNA. For at opnå succes i funktionen skal du kunne udarbejde specifikke salgsplaner med kunder, kundeemner og segmenter, sælge på Value Add mere end på pris og rabat samt aktivt medvirke til at skabe en kultur med endnu mere kommercielt eksternt fokus. Sidst men ikke mindst skal du have et udtalt købmandsgen og forstå naturen i en god handel.

Salgsplanlægning, struktur og datadisciplin er nøglen til succes
Med et stærkt købmandskab og en god forretningsforståelse trives du med KPI’er, korte deadlines og fokus på resultater. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har opnået solid erfaring med kundespecifikke produkt- og konceptløsninger, herunder kalkulation og tilbudsafgivelse – givetvis hos en grossist eller handelsvirksomhed.

Det er naturligt for dig at sparre med og vejlede kunderne, hvorfor du er særdeles stærk til relationssalg. Du har erfaret, at salgsplanlægning, struktur og datadisciplin er nøglen til succes, og det er ingen hindring for din succes, at der skal foretages kalkulationer og udarbejdes tilbud, tværtimod er det en naturlig del af jobbet for dig. Andre oplever, at du har en serviceminded indstilling og sætter en ære i at leve op til kundernes ønsker og forventninger, hvorfor du også nyder at være på kundebesøg. Som person er du selvkørende og evner at træffe hurtige beslutninger, ligesom du ikke tager et nej for et nej – der er altid et alternativ.

Mulighed for at være blandt en af de markante spillere i branchen
Glaseksperten rummer gode karrieremuligheder, herunder mulighed for en international karriere, hvor et større ansvar i positionen er naturligt i takt med, at resultaterne viser sig. Herunder vil muligheden for at overtage kundeansvar for større Key Accounts være en mulighed.

Du får et udadvendt job på en attraktiv arbejdsplads med mange udfordringer og mulighed for selv at præge jobindhold og egen dagligdag. Du bliver en del af en vækstorienteret virksomhed med en ambitiøs aktiv ejerkreds, hvor du får mulighed for at være blandt en af de markante spillere i branchen.

Arbejdssted: Fyn

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Kontakt Comentor: +45 26 42 00 00

Jakob Møller Hansen
Headhunter / CEO

Claus Norwell Holmsgaard
Konsulent research / Consultant research

Læs mere og søg stillingen her