SAFLEX® STRUCTURAL

Folien til kompromisløs æstetik og sikkerhed

Lamineret glas med frie kanter
 

Lad udsigten gå helt til kant.

Nu kan du slippe udsigten fri med en af markeds bedste folie til værnglas og 5 års garanti mod delaminering. Selv ved montering med frit eksponerede kanter. Jeres visioner sætter scenen, og vi leverer en løsning, der går helt til kanten. Og holder år efter år.

Fordele ved Saflex® Structural fra Glaseksperten

  • Personsikkerhed
  • Sikring mod nedstyrtningsfare
  • 5 års garanti mod delaminering
  • Test din løsning i TESTLAB
  • Designfrihed
  • Alt under ét tag
     

Personsikkerhed og effektiv sikring mod nedstyrtningsfare
Saflex® Structural er ideel til alle konstruktioner, der skal holde fugt, støj og vind ude, men holde mennesker sikkert inde. Høj belastningsevne, der opretholder værnfunktionen selv efter brud – herved undgåes risiko for nedstyrtning.

Vi henviser til Bygningsreglementets krav
”Sikring mod at personer kan styrte ned 2.4.0”.

Garanti mod delaminering
Saflex® Structural er langt mindre sårbar over for fugteksponering, da folien ikke absorberer fugt som alm. PVB kan gøre. Det betyder at risikoen for delaminering er kraftigt reduceret, og en Saflex® Structural løsning kan anvendes uden kantbeskyttelse.

Saflex® Structural er testet monteret i forskellige løsninger, og dokumenteret internationalt med stærke overbevisende resultater. Derfor tør vi godt give 5 års garanti – selv ved montering med frie kanter.

Montagen skal ske efter Glasindustriens foreskrifter. Dog er der ingen krav om kantbeskyttelse ved montering. Garantien gælder fra 5.5.2. og op efter.
Se garantibetingelser for Saflex® Structural her.

Designfrihed
Saflex® Structural kan kombineres med PVB mat folie, Vanceva® Color folie og keramisk digitalprint, der giver et utal af designmuligheder. Ideel til elegante værnløsninger i minimalistisk design med frie kanter.

Stærk og sikker folie
Saflex® Structural har en overlegen styrke i forhold til traditionelle lamineringsfolier, og har dermed en højere ydeevne, og kan derfor anvendes sammen med tyndere glas og lettere konstruktioner.