Lacobel | Hærdet malet glas til vægge, møbler, stænkplader

Lamineret glas med farvet folie

Med Lacobel T sætter Glaseksperten en helt ny standard for malede glasplader på det danske marked. Kvaliteten er unik, farven flot ensartet og mulighederne stort set uendelige.

Malede glasplader i Lacobel T udgaven giver boligen, kontoret, hotellet et strejf af luksus og er samtidig superpraktiske og sikkerhedsmæssigt i top.

Lacobel T – malede glasplader til hærdning
Lacobel T er malede glasplader – floatglas, der males på bagsiden, og derefter hærdes for at opnå større holdbarhed og sikkerhed.

Emaljemaling til hærdede glasplader – float glas
Almindelig maling kan ikke benyttes til glas, der skal hærdes, da malingen vil falme ved de høje temperaturer, der benyttes ved hærdning. Løsningen er at benytte emaljemaling, der samarbejder med de høje temperaturer (op til 670º) og skaber en glansfuld, ridsefri, stabil og holdbar farve, der er modstandsdygtig over for fugt.

Glasplader i moderne farver
Glaseksperten tilbyder Lacobel T malede glasplader i sort og hvid, der giver både klassiske og ultramoderne interiører et designløft – og er optimalt til tidens hvid/hvid og sort/hvide farvesætninger.

  • Lacobel Black 9005 - 6 mm
  • Lacobel White Clearvision- 6 mm

Stor sikkerhed med malede glasplader
Hærdet glas er 5 gange stærkere end almindeligt glas. Hvis hærdet glas alligevel slås itu, vil det granulere til små uskarpe stykker. Det gør malede, hærdede glasplader til et oplagt valg, når sikkerhed vægtes højt – ved f.eks. værn, vægge, etc. Lacobel T hærdede glasplader opfylder høje sikkerhedskrav og kan benyttes både i private boliger og i det offentlige rum.

Malede glasplader – det miljøvenlige valg
Malingen, der benyttes til Lacobel T glasplader er miljøvenlig, og de malede og hærdede glasplader udleder minimalt med organiske forbindelser.

Lacobel T – malede glasplader til interiør
Lacobel T malede glasplader vil være en gevinst for ethvert interiør både i nybyggeri og ældre bygninger. Glaspladerne kan benyttes som stænkplader i køkkenet og til bl.a. skillevægge, bordplader, vægbeklædning, døre og white boards.

Lacobel T – malede glasplader til eksteriør
Udvendigt benyttes Lacobel T malede glasplader til at skabe flotte facader og til spandriler.

Normal rengøring
Daglig rengøring foretages med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Påfør vand og rengøringsmiddel jævnt over hele pladen. Brug en vinduesskraber eller klud til at fjerne vandet – gerne en mikrofiberklud. Pletter må ikke forsøges fjernet, når pladen er tør, og pres aldrig hårdt på glasset under rengøring.