Sikkerhedsglas | Et slidstærkt og sikkert produkt til tog og busser.

Sikkrhedsglas til køretøjer

Glaseksperten a/s producerer og leverer hærdet, lamineret og lamineret (hærdet+hærdet)  sikkerhedsglas til tog og busser. Fra termoruder i sideruder, bagruder og døre til indvendige adskillesesvægge, lysbånd, glashylder og spejle.

Glaseksperten a/s er certificeret til at producere sikkerhedsglas til rullende materiel iht. standarden E/ECE/324 - Regulation 43R, der omfatter alt udvendigt glas.
Igennem en lang årrække har vi produceret sikkerheds- og sikringsglas til byggeri, skibe til alle former for rullende materiel.

Produktionen foretages af personale med årelang erfaring, som besidder en høj kvalitetssans. Sikkerhedsglasset produceres på moderne produktionsudstyr under konstant overvågning af intern- såvel som ekstern kvalitetskontrol.

Vi producerer både til ny produktion såvel som til eftermarkedet med reservedelsglas, hvor vi er meget fleksible også ved enkeltstyk ordrer.

Glaseksperten a/s har også et renoveringsprogram til renovering af buede termoruder, der ofte ligger i et prisleje, hvor der kan være en betydelig besparelse i at renovere dem.

Nye såvel som installerede glas kan coates med en usynlig coating, der får vand og snavs til at prelle af ligesom teflonbelægning på en stegepande. Det minimerer rengøring, forhindrer kalkpletter og holder en årrække før en gør-det-selv venlig efterbehandling er nødvendig.

Vores tekniske rådgivning omfatter udover standardens sikkerhedskrav også glastyper med følgende egenskaber: solregulering, termisk kontrol og støjdæmpende egenskaber. 

Vil du vide mere?

Tekniske datablade

Sikkerhedsglas til køretøjer