Spejle | Indret og design med spejle og få dobbelt op på interiør og m2.Brug af spejle i indretningen er blevet populært blandt både virksomheder og private.
Store spejle bruges nu til at gøre små rum større, eller til at ”fordoble” antallet af blomster i venteværelser, receptioner osv.

Lille spejl på væggen der
De flotteste spejle giver i dag ikke forvrængede billeder, fordi de er produceret i den rigtige tykkelse og monteret korrekt.
Hos Glaseksperten bestemmer du selv form, tykkelse og design. Produktionen kan du trygt overlade til os.

Vådrumsspejle
Et vådrumsspejl er et spejl, hvor sølvbelægningen på bagsiden er dækket af et ekstra glas (floatglas), for at undgå indtrængning af fugt. Derfor er denne type spejl velegnet til vådrum(badeværelser). Vådrumsspejle kan også leveres som sikkerhedsspejle.

Sikkerhedsspejle - spejlet der ikke splintrer
Sikkerhedsspejlet er en type spejl, som er holdt sammen af en folie der monteres på bagsiden af floatglasset. Går spejlet itu, vil folien holde på de skarpe splinter og dermed yde sikkerhed mod personsskade.

Glaseksperten er lagerførende i: 3, 4 & 6 mm enkelt lags spejl – 4 mm sikkerhedsspejl m/folie på bagsiden – 6 mm sikkerhedsspejl (33.1) lamineret spejl.

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde. Vi er gerne behjælpelige med rådgivning om valg af spejl.