MADRAS® Fili Smalto 8 mm
Dekorativt interiør glas ideelt til afskærmning.

 

MADRAS® Fili Smalto 8 mm
Interiør glas med dekorativt grafisk mønster, der skaber en spændende visuel effekt og afskærmning.

Varenummer:  2551

Producent: Vitrealspecchi SpA.

Basisprodukt: Monolistisk floatglas iht. DS/EN 572 1-2: 2004 - lamineret iht. DS/EN 1449: 2005

Beskrivelse og udførelse: Glasset er ætset kemisk og permanent på den ene side, således at den delvist skærmer samtidig med at der trænger lys igennem. Den matte tekstur har et fint relief på en skinnende satineret bund. Glasset er modstandsdygtig over for ridser, og er resistent over for fingeraftryk.

Pladestørrelse: 2.250 x 3.210 mm
Brugbar størrelse: 2.220 x 3.180 mm
Standardtykkelse: 8 mm
Standardfarve: Klar med grøn emalje
Vægt: 2,5 kg/m2/mm tykkelse

Kompatibel forarbejdning: Alle varme- og mekaniske processer, herunder skæring, slibning, facetslibning, ætsning, boring, laminering, vinduer med dobbelt glas, maling, forsølvning, emaljering, hærdning, bøjning osv.

Anvendelsesområder: Døre og vinduer, møbler (vægbeklædning, garderobe, bordplader osv.), badeværelse (brusekabineskærme, møbler), byggeri (facader, tagbeklædning, rækværk, læskærme osv.).

Rengøring: Sørg omhyggeligt for, at der ikke kommer kunstharpiks, kit, tætningsmasse osv. på den behandlede side under monteringen. Rester af disse materialer på glasset skal fjernes med et specifikt opløsningsmiddel. Brug vand og/eller gængse former for glasrens til den rutinemæssige vedligeholdelse. Tør omgående efter med en ren klud (helst mikrofiber).

Grænser for acceptable fejl: Fejl, der er synlige på 1,5 meters afstand.