MADRAS® Ecosat Pixel Flooring 8 mm
Anti-slip gulv glas.

 

MADRAS® Ecosat Pixel Flooring 8 mm
Elegant anti-slip gulv glas, som matcher både private og offentlige miljøer.

Varenummer: 2558

Producent: Vitrealspecchi SpA.

Basisprodukt: Floatglas iht. DS/EN 572 1-2: 2004

Beskrivelse og udførelse: Glasset er syreætset permanent på den ene side for at danne en tekstur med punkter i relief (Ø 1,8 mm) med 4 mm imellem og i et krydsformet mønster. Spidserne af disse punkter er uigennemsigtige og ru, mens det omgivende glas er skinnende. Overfladen er bearbejdet, så der er garanti for, at gummi- og lædersåler står fast, både når de våde og tørre. Anti-skridegenskaberne er certificeret iht. BCR (µ > 0,40 læder på tør/gummi på våd overflade), DIN 51130 (R11) og ASTM 1028 ( µ > 0,60 tør neolit/våd neolit).

Pladestørrelse: 2.250 x 3.210 mm
Brugbar størrelse: 2.220 x 3.180 mm
Standardtykkelse: 8 mm
Standardfarve: Klar
Vægt: 2,5 kg/m2/mm tykkelse

Kompatibel forarbejdning: Alle varme- og mekaniske processer, herunder skæring, forstærkning, bøjning, laminering, forsølvning, maling osv.

Anvendelsesområder: Trædeflader, trin, gulve, gangbroer, gangarealer osv.

Rengøring: Sørg omhyggeligt for, at der ikke kommer kunstharpiks, kit, tætningsmasse osv. på den behandlede side under monteringen. Rester af disse materialer på glasset skal fjernes med et specifikt opløsningsmiddel. Brug vand og/eller gængse former for glasrens til den rutinemæssige vedligeholdelse. Tør omgående efter med en ren klud (helst mikrofiber).

Grænser for acceptable fejl: Fejl, der er synlige på 1,5 meters afstand.