Projektkoordinator

Stilling slået op 24/02 2020

Daglig støtte til segmentansvarlig

Glaseksperten oplever massiv vækst inden for outdoorsegmentet i ind- og udland, og for at sikre en optimering af projektsalgsindsatsen samt rette brug af ressourcer, søger de nu en dedikeret projektkoordinator, som kan støtte den ansvarlige for segmentet alu facade. Du bliver en del af en større salgsorganisation, hvor du, gennem din adfærd, får mulighed for at præge den fremtidige salgskultur.

Salgs-backup for den segmentansvarlige
Du får ansvaret for ordrebehandling og teknisk salgssupport, dimensionering og beregning af tilbud samtidig med at du er salgs-backup for den segmentansvarlige.

Dine primære opgaver er:

  • Læse og forstå kravspecifikationen og vide, hvad der skal tilbydes kunden, herunder teknisk afklaring såvel internt som eksternt
  • Beregne pris og udarbejde tilbud ud fra defineret dimensionering
  • Opfølgning på tilbud – dialog med kunder
  • Behandle ordrer ved eksisterende kunder
  • Kommunikere til og med segmentansvarlig
  • Udarbejde datablade
  • Skabe grundlag for gennemførelse af kundemøder
  • Søge ny læring og yderligere nødvendig information

For at få succes i jobbet skal du sikre, at der er 0-fejls handlinger i ordrebehandlingen og kommunikere proaktivt med den segmentansvarlige. Desuden skal du sikre, at alle opgaver bliver håndteret 100% indtil opgaven er afsluttet.

Verdens klasse kundeservice og godt købmandskab
Du har givetvis kommerciel erfaring, en indædt lyst til at tale med kunder og er stærk i back office-opgaver. Har du flair for it, er det klart en fordel. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er væsentligt, at du har solid erfaring fra back office/internt salg fra grossist, byggeri eller en ordreproducerende virksomhed. Du har håndteret kundehenvendelser og forespørgsler, samt styret projekter i forhold til beregning af priser, tilbud og telefonisk afklaring samt opfølgning på kundeniveau i relation til leverancen. Helt grundlæggende har du økonomisk forståelse og godt købmandskab. Som person agerer du med sund fornuft, og det er logikken, som ”tæller”. Dine kolleger ser dig som en person, der arbejder med stort engagement, og som tager ejerskab og ansvar. Du forholder dig kritisk, men konstruktivt, og søger altid den bedste og mest optimale løsning for kunderne, samtidig med at du er klar til at løbe den ekstra mil for at skabe verdensklasse kundeservice.

Vær med til at gøre en forskel
Du vil få et udadvendt job i en attraktiv vækstorienteret virksomhed med mange udfordringer og mulighed for selv at præge jobindhold. Du bliver nøglemedarbejder hos en markant spiller i branchen, hvor der er gode fremtidige karrieremuligheder samt mulighed for stor indflydelse. Du skal kunne trives med rutineprægede opgaver, som sammen med et stort ejerskab for tilfredse kunder skaber tryghed om ordren for alle.

Arbejdssted: Hjørring


Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Kontakt Comentor: +45 26 42 00 00

Jakob Møller Hansen
Headhunter / CEO

Claus Norwell Holmsgaard
Konsulent research / Consultant research

Læs mere og søg stillingen her