Kan du drive en salgsorganisation og eksekvere en ny salgsstrategi?

Glaseksperten har netop søsat en ambitiøs vækststrategi bl.a. med et helt nyt forretningsområde. Vi søger derfor en salgschef til det sjællandske marked, som kan eksekvere strategien og stå i spidsen for en helt ny afdeling og et nyt forretningsområde, der kan bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

Jobbet:
Med udgangspunkt fra kontoret i Storkøbenhavn, og med reference til salgsdirektøren, bliver du ansvarlig for et nyt forretningsområde, der kommer til at udgøre en hjørnesten for virksomhedens fortsatte succes. Din succes bliver en milepæl i virksomhedens imponerende historie hvor du som salgschef skal stå i spidsen for en ny og utraditionel måde at tilgå markedet.

Denne unikke mulighed som salgschef har alle elementer i sig. Du skal i samarbejde med dit bagland erobre markedsandele og positionere virksomheden som en stærk leverandør og kundernes foretrukne samarbejdspartner. Du skal sikre balancen i lønsomheden og ekspansionen. Derudover skal du tilegne dig et solidt produkt- og markedskendskab, så du kan indtage rollen som rådgiver og samtidig opnå den optimale indtjening. Du skal gå forrest og vise lederskab for at sikre, at dine sælgere får succes. Ligeledes skal du have overskuddet til at spille dit bagland bedre og samtidig eksekvere på salgsstrategien. Derudover får du i meget høj grad mulighed for at sætte dit eget hold.

Kvalifikationer:
Du har bevist, at du kan drive et professionelt salg og formår at skabe gode, langvarige relationer på alle niveauer, som gør, at kunderne vælger dit team som deres foretrukne samarbejdspartner. Derudover formår du at se mulighederne i markedet, og evner at få det optimale ud af enhver forespørgsel og kundekontakt.

Den ideelle kandidat har en baggrund fra bygge- eller entreprenørbranchen og et godt kendskab til byggeriets interessenter. Vigtigst er din personlighed, som er afgørende for at lykkes i denne stilling. Du er drevet af salg og salgsledelse og har bevist din succes inden for salg. Du er godt begavet, har flair for kalkulation, og interesserer dig for de mekanismer, som har indflydelse på markedsprisen.

Dine muligheder:
Du bliver en vigtig del af en meget ambitiøs virksomhed, hvor ledelsen og resten af organisationen vil bakke dig op med beslutnings- og omstillingsparathed samt en af Europas mest moderne produktionsfaciliteter. Er du én af Danmarks bedste sælgere og salgsledere, får du jobmarkedets mest interessante job som salgschef med en stor frihedsgrad og lige så høje forventninger.

Løn- og ansættelsesvilkår modsvarer de stillede krav og forhandles individuelt. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Din ansøgning mærkes ”04.05.20" og sendes på mail til stilling@eandersen.dk.

Læs mere og søg stillingen her