IT-elev

Stilling slået op 07-08 2019
 

Glaseksperten A/S søger en IT-elev, som brænder for IT og ønsker et spændende og udfordrende job i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed. Vi garanterer samtidig kompetente kolleger, der har en stærk holdånd og uformel tone, og som sætter en ære i at være kendt for effektiv opgaveløsning og professionel adfærd.

Grib chancen for at blive del af Nordjysk succes
Som IT-elev hos Glaseksperten får du stort ansvar fra første dag og praktisk erfaring indenfor IT support, systemvedligeholdelse og nyudvikling. Vi vil sikre faglig og personlig udvikling bl.a. gennem alsidige opgaver og selvstændighed.

Dine arbejdsområder vil være brede og bl.a. indeholde:

  • Daglig brugersupport på IT (Teknik, A+W, Office m.v.)
  • Opsætning og geninstallation af PC’er og telefoner
  • Oprettelse af nye medarbejdere på tværs af alle platforme, bestilling- og opsætning af udstyr
  • Drift og vedligehold af virksomhedens systemer
  • Nyudvikling i eksisterende og nye systemer
  • Ad hoc-opgaver i huset

Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i takt med øget erfaring, evnen til at løse opgaver til rette tid og i god kvalitet og udviklingen af dine kompetencer.

Din effektive opgaveløsning, faglighed og positive adfærd skaber respekt og resultater. Du har bestået grundforløbet og er påbegyndt videreuddannelse til datatekniker med speciale i infrastruktur.

I en uformel kultur skal du kunne kommunikere på alle niveauer i organisationen, og du kan formidle IT-sprog på brugerniveau. Du har flair og stor interesse for IT, men er samtidig god til mennesker og har en udadvendt profil.

Selvom du i høj grad trives med selvstændige opgaver, er du en god teamplayer, der smitter dine kolleger med engagement, vilje og lyst til at levere kvalitet i alle aspekter. Sidst, men ikke mindst forventer vi, at du behersker engelsk i både skrift og tale.

Hos Glaseksperten vil du få et godt læringsmiljø, erfarne og kompetente kolleger og et bredt arbejdsområde, som sikrer et solidt fundament for en fremtidig karriere.

Ansøgning og CV
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager Thomas Fisker-Jepsen på tlf. 40 90 30 07.

Alle henvendelser behandles fortroligt. Søg jobbet ved at sende din ansøgning, karakterbevis og CV til job@glaseksperten.dk. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi tager annoncen af hjemmesiden, når vi har fundet den rette kandidat
– så jo før du søger stillingen, jo bedre er dine muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig! Download stillingsopslag her