Handelsassistent elev til salgsafdeling

Stilling slået op 07/03 2019

Brænder du for godt købmandskab, salg og god kundeservice? Så er du måske vores nye elev i salg.

Vi har forrygende travlt og søger derfor en elev til salg. Som handelsassistent elev kommer du i din salgsuddannelse igennem alle salgets discipliner i internt og eksternt salg. Derudover får du rig mulighed for at fordybe dig i lige netop de aspekter af salg, som du synes er mest spændende. Der sker hele tiden noget nyt, og så snart du er klar til det, får du både egne opgaver og områder, som du er ansvarlig for.

Uddannelsesforløbet varer 2 år og er et miks af praktik og skoleophold, og hvis du har lyst til at arbejde i Glaseksperten efter din elevtid, vil vi gøre alt for, at det kan lade sig gøre.

Vi betragter vores elever som ligeværdige kolleger, så du kommer til at tage aktiv del i afdelingernes daglige arbejde på lige fod med dine nye kolleger. Derfor sørger vi selvfølgelig for at lære dig op i de daglige opgaver og give dig sparring og feedback. Din arbejdsuge er fra mandag til fredag – og du får løn under uddannelsen.

Du er en god købmand, har et godt overblik og er god til at koordinere. Du trives med at have travlt og befinder dig godt i et hektisk miljø. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du har gåpåmod, er nysgerrig og trives med at lære nyt.

Derudover er du som person udadvendt, smilende og imødekommende. Du tager ansvar for dine opgaver og er engageret og bidrager gerne, hvor der er behov.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et stærkt team med gode kolleger og en stærk holdånd i en dynamisk organisation. Du får en spændende stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Arbejdsted
Glaseksperten A/S
Sprogøvej 13, 9800 Hjørring

Ansøgning og cv
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CCO Mona Sloth Nielsen på mail msn@glaseksperten.dk.

Send din ansøgning med CV og relevante bilag pr. mail til job@glaseksperten.dk  MRK. ”ELEV GLAS”.

Ansøgningerne behandles løbende, men vi venter på den rette kandidat – så jo før du søger stillingen, jo bedre er dine muligheder.

Alle henvendelser behandles fortroligt. Hent stillingsopslag her